Merita Hotel Fm sa ne reprezinete la Eurovision Song Contest 2011?

duminică, 30 mai 2010

Lena a castigat eurovisionul pentru Germania!!!

Pot sa ma laud... asa cum am preconizat in acest blog si dupa toata sustinerea mea pentru Lena frumoasa nemtoiaca a castigat Eurovision Song Contest 2010! Toti cei care au fost langa mine cunosc doza mea de "clarviziune" plus  ca am adus un numar mare de fani pentru Lena! A fost uimitor tot show-ul! Pentru ca sunt bagat in priza, promit ca o sa revin cu un post mai interesant!   
Si ora la care scriu, e una tarzie in noapte...!




P.S : Nu luati in seama controversele!












sâmbătă, 22 mai 2010

SHARE THE MOMENT! Repetitiile pentru Eurovision 2010 au inceput !














Saptamana viitoare se intampla cea mai mare si importanta  competitie de cantece europene Eurovision Song Contest 2010 ! Tot acest spectacol de muzica  o sa se desfasoare in zilele de  marti (25 mai) prima semifinala si (joi 27 mai) a doua semifinala iar marea finala este sambata (29 mai), tot acest eveniment este transmis de televiziunea publica adica TVR dar si online de site-ul oficial Eurovision Song Contest www.eurovision.tv!  






S-a stabilit si ordinea intrarii in Competitia Cantecelor Europene!



Prima semifinală (25 mai):
  1. Moldova
  2. Russia
  3. Estonia
  4. Slovakia
  5. Finland
  6. Latvia
  7. Serbia
  8. Bosnia and Herzegovina
  9. Poland
  10. Belgium
  11. Malta
  12. Albania
  13. Greece
  14. Portugal
  15. FYR Macedonia
  16. Belarus
  17. Iceland

A doua semifinală (27 mai):
  1. Lithuania
  2. Armenia
  3. Israel
  4. Denmark
  5. Switzerland
  6. Sweden
  7. Azerbaijan
  8. Ukraine
  9. The Netherlands
  10. Romania
  11. Slovenia
  12. Ireland
  13. Bulgaria
  14. Cyprus
  15. Croatia
  16. Georgia
  17. Turkey        

FINALA (29 mai)


Conform regulamentului EBU în  finală participă 25 de ţări: primele 10 clasate din fiecare
semifinală, Spania, Marea Britanie, Franţa, Germania şi Norvegiaţara organizatoare
.  

    Asadar speram sa fim si noi alaturi de cele 5 tari finaliste pe 29 mai ! Scena de anul acesta nu se compara cu ce a fost anul trecut in Rusia este mult mai mica si nu se poate compara! Iar piesele de anul acesta de cand este inclus juriu in fiecare tara participanta sunt lente si pun in valoare calitatiile vocale ale artistilor participanti in campetitie, asta cu mici exceptii, care competitie mi se pare mie personal ca fiind una din cele mai plictisitoare (nu stiu daca o sa fiu treaz pana la finalul serilor)! O sa vedeti ca show-ul tarii nostre este static cu exceptia focului ce mai apare din cand in cand si nimic nu este schimbat, este la fel ca la finala din tara insa putin mai pompos, dar nimic special, banuiesc ca se merge pe ideea de anul trecut a lui Alexander Rybak care a si castigat competitia!  Eu sustin ca Germaia o sa castige imi place la nebunie artista si cantecul (Lena - Satellite), si reprezentantul Belgiei are o melodie draguta in stil James Blunt! 


Succes Paula si Ovi! 



marți, 11 mai 2010

Andreea Bogdan, despre Viata si Televiziune (Interviu)












Asa cum va promiteam cu ceva timp in urma, frumoasa realizatoare Tv, Andreea Bogdan a acceptat propunerea de a fi intervievata special pentru acest blog! Foarte draguta si deschisa Andreea a raspuns fiecarei intrebari!         

Am lucrat la cateva intrebari care fac referire la tine, la cariera ta in Tv ! Sper sa iti faca placere sa raspunzi fiecarei intrebari!









Cum ai inceput?

Am inceput cu rubrica horoscop si apoi cu o emisiune pentru copii.
 
De unde pasiunea aceasta pentru televiziune?

Nu stiu sa iti spun de unde. Pur si simplu, asa am simtit.  Dar ceea ce iti pot spune este ca fac  asta din suflet, pentru ca imi place, si, desi sunt la inceput de drum si mai am multe de invatat, fiecare pas inainte spre ceea ce inseamna perfectionare, fiecare lucru nou invatat, e o mare bucurie si realizare pentru mine.

De ce jurnalism si  nu finante banci ( pentru ca este foarte la moda, finante banci) sau orice altceva?

 Sa fiu educatoare si invatatoare mi-am dorit de mica. Cu toate acestea sa urmez liceul pedagogic, m-am hotarat ferm cu o zi inainte de inscrieri. Si sunt fericita pentru alegerea mea, mi-am implinit un vis. In anul terminal,  gandurile mele mergeau spre actorie si jurnalistica. Finante banci sau orice altceva mi-ar fi fost mult mai greu sa fac, urmand un liceu cu profil vocational, insa, e adevarat, nu imposibil. Daca imi doream , probabil as fi reusit. Dar nu. Am zis eu ma inscriu la jurnalistica si asa am facut. A fost singura facultate la care mi-am depus dosar. In timp ce toata lumea se inscria in mai multe locuri , apoi urmand sa aleaga in functie de cum este admis, eu am ales doar jurnalistica. Pentru ca , din nou, asa am simtit, si eu mizez foarte mult pe ceea ce imi dicteaza inima.

Cat de mult inseamna pentru tine aceasta meserie?

Inseamna nespus de mult, e parte din mine.

O consideri un hobby sau este  ceea ce ti-ai dorit mereu sa faci? Cat de mult inseamna pentru tine aceasta interactionare cu publicul telespectator?

Aceasta interactionare este foarte importanta pentru mine si esentiala, de altfel. Eu iubesc tare mult oamenii.

Ce fel de sentimente isi fac aparitia cand sti ca munca ta este privita si primita in casele oamnenilor?

 Hmmm...trebuie sa iti spun si sa recunosc, ca de multe ori eu nu realizez ca apar la televizor si ca, cineva, poate, ma urmareste. Practic aceasta meserie cu atat de mult drag, incat pentru mine nu conteaza ecranul care ma desparte de telespectatori. Pentru mine, toti sunt prietenii mei, si daca stiu ca sunt acolo, si apreciaza ceea ce noi toti, incercam sa le aratam prin prisma micului ecran, ne umple sufletul de bucurie.  

Cat de mult crezi ca este apreciata munca in TV?

Sa stii ca nu mi-am pus niciodata aceasta intrebare. E normal sa fie diferit apreciata de cei care stiu ce implica ea si de cei care sunt in necunostinta de cauza. Important e ca oamenii sa inteleaga ca inainte de toate e o munca frumoasa. Ca nu e usoara, ca implica mult timp, multa atentie, nu mai conteaza. E pur si simplu frumoasa. 

Am vazut ca ai avut o emisiune destinata copiilor , cum este sa lucrezi cu copii, iti plac copiii?

Da, prima mea emisiune a fost o emisiune pentru copii. A fost o emisiune pe care eu am gandit-o si am realizat-o din dragoste pentru copii. Imi plac la nebunie copiii, si sa lucrezi cu ei este deosebit de frumos. Eu sunt si educatoare, si copiii pentru mine sunt o sursa de energie absolut senzationala, iar faptul ca prin relationarea cu ei ii pot ajuta si modela comportamentul este iarasi ceea ce eu numeste realizare.

 Cum era copilul Andreea Bogdan, ce visuri aveai cand erai mica, cate s-au implinit?

Eram un copil cuminte, linistit dar cam plangacios. Cel putin din  ceea ce imi povestesc parintii mei. Stiu ca intotdeauna am fost ambitioasa. Sa iau note mari, sa particip la olimpiade, sa-mi demonstrez mie ca pot mai mult, sa fiu un model si sa nu-i supar pe parintii mei, pe care ii iubesc tare mult. Probabil ambitia mea tine si de caracteristicile zodiei Berbec, a carei nativa sunt. 

Cum este schimbarea colegiilor si televiziunii, pentru ca stiu ca in general atunci cand vedetele de televiziune schimba locul de munca se lasa cu scandal si invidii, cum a fost pentru tine plecarea din Eveniment Tv?

In primul rand, eu nu sunt vedeta. Sunt un om care are bucuria sa faca niste lucruri care ii plac. In Tv Sibiu sunt din noiembrie 2009. Si inca de atunci, pot spune, ca ma simt aici, ca intr-o familie , pentru ca am fost primita cu bratele deschise . Am numai cuvinte de aprecierea pentru toti colegii mei care imi sunt foarte dragi, pentru tot ceea ce inseamna Tv Sibiu, de la conducere si pana la tanti Lenuta care face curatenie in sediul imens al televiziunii. Suntem ca o familie.  

Mai tii legatura cu fostii colegi?

Ceea ce faceam la Eveniment Tv era part time si astfel nu imi petreceam suficient de mult timp acolo pentru a se lega mari prietenii. Insa ne-am inteles cu totii foarte bine si relatia este aceeasi si acum, cu cei care au inteles si au respectat decizia mea.  

Si de ce aceasta schimbare?

De obicei nu stau sa caut explicatii, pentru ca eu sunt de parere ca totul se intampla in viata cu un rost. Nu a fost o schimbare gandita si premeditata in timp indelungat. Pur si simplu s-a intamplat. 

Consideri importante aceste schimbari, cum crezi ca sunt vazute de publicul telespectator?

Sunt importante, atata timp cat ai ocazia sa inveti ceva nou, insa indiferent de locul in care as fi, eu raman mereu aceeasi, un om care care face ceva cu drag. Nu conteaza in ce televiziune esti, conteaza sa faci bine ceea  ce faci, capitol la care eu inca mai am de lucrat, vreau sa ofer mult mai multa calitate telespectatorilor. Stiu eu ca pot :D Publicul telespectatorul nu poate avea cea mai buna parere atunci cand un om pleaca dintr-un loc in altul, insa ceea ce le pot spune este ca nu as face niciodata ceva daca nu ar fi corect si rational.

Cum sunt colegii de la Tv Sibiu, stiu ca ai alaturi de tine un coleg din Eveniment Tv ( Cosmin Bleoca) cum te intelegi cu ei si  care este legatura dintre voi, este o relatie strict profesionala ori depasiti limita aceasta si formati o familie?

Colegii de la Tv Sibiu, sunt asa cum am mai spus, niste oameni tineri, frumosi, ambitiosi . Cosmin Bleoca este un baiat foarte talentat, muncitor, cu care ma inteleg la fel de bine ca si cu ceilalti colegi. Relatia noastra este strict profesionala.

Ce parere ai tu despre ceea ce apare la Tv in ziua de astazi?

Eu inca mai sper la programele acelea frumoase si fara violenta pe care le vedeam eu la tv cand eram mica. Mie nu imi plac si nu ma uit la toate scandalurile care sunt afisate acum si sunt sigura ca in cativa ani si ceilalti vor face ca mine si uite asa, probabil, promovarea lor va disparea si se va face loc si vor prinde emisiunile de bun gust.

Ce parere ai despre divertismentul sibian si programele care apar pe televiziunile locale?

Cu siguranta suntem pe drumul cel bun, Tv Sibiu, cel putin, va rezerva multe surprize.

Ce inseamna pentru Andreea Bogdan Tv Sibiu?

Inseamna locul in care eu imi petrec cea mai mare parte a timpului, un colectiv in care imi face placere sa fiu, parte din mine.

Cum este sa lucrezi cu persoane cunoscute, interpreti si artisti in general, ai ceva de invatat de la persoanele pe care le intervievezi, ce parere ai tu despre adevaratii artisti si de “vedetele” ce apar mai nou pe micul ecran?

Pentru mine nu conteaza statutul, renumele. Conteaza ca omul cu care interactionez sa aiba un caracter frumos, si daca a mai si realizat lucruri admirabile, atunci da, sunt bucuroasa sa am ce invata de la el. Cat despre vedetele care apar pe micul ecran eu nu vreau sa cataloghez. Pentru ca este imposibil sa stii care este adevarata latura a unui om doar din ceea ce este afisat la televizor. Eu apreciez fiecare om care muncind reuseste sa aiba rezultate admirabile.

 Spune-mi despre tine oamnenii te recunosc pe strada, iti cer autografe sau inca nu ai ajuns aici?

 Nu cred ca sunt la nivelul la care sa ofer rezultate. Oamenii ma recunosc, unii imi mai spun, si e foarte emotionant cand cineva iti spune ca te urmareste si ca apreciaza munca ta. Atunci realizezi, ca intr-adevar, cineva e acolo si te priveste. Cu toate acestea, astept cu mare drag si critici. Ajuta, am nevoie.

Cred ca ajunge cu intrebariile astea! Spune-mi despre tine cum iti ocupi timpul liber, ce pasiuni ai, ce muzica asculti si de ce esti preocupata?

Timp liber nu prea mai am, asta este un dezavantaj al muncii in televiziune si atunci cand imi fac putin timp liber, ori dau o fuga acasa la parintii mei in Sebes Alba, ori ma intalnesc cu prietenii dragi mie , pe care i-am cam neglijat. Ascult tot ceea ce inseamna muzica buna, de bun gust. Imi plac plimbarile, imi place foarte mult sa citesc si sa scriu ( am si publicat cateva articole in cel mai recent numar al revistei Glam) sunt foarte prezenta online si interactionez mult cu oamenii, mai ales pe contul meu de twitter.

Te-a schimbat aceasta cariera in televiziune?

Despre o cariera o sa vorbim peste ani. Acum, este doar un prim pas. Si nu, nu m-a schimbat. Sunt aceeasi, si asa o sa raman pana la 999 de ani. J

Mai pastrezi legatura cu prietenii din copilarie?

Prietenii mei sunt aceeasi dintotdeauna. Cu toate ca mi-am  facut prieteni noi, prietenii mei de suflet sunt cei pe care i-am cunoscut in scoala.

Stiu ca tii foarte mult la parintii tai poti sa imi spui cate ceva despre relatia dintre voi?

Imi iubesc mult parintii pentru ca mi-au dat o educatie buna, pentru ca mi-au lasat mereu libertate in alegeri mie, pentru ca m-au sustinut si pentru ca exista. Din pacate, si pe ei, ii vad mai rar, nu mai am timp sa merg atat de des acasa in Sebes Alba de unde sunt eu.

Ce fel de lucruri te fac sa te simti fericita care te bucura?

Fiecare zambet ma face fericita, as vrea ca toti oamenii sa zambeasca, sa nu mai fie atatea suparari, griji, stres, greutati. As vrea sa am puterea sa sterg intristarea de pe chipul oamenilor. Asta m-ar face fericita.

Poti sa imi spui cate ceva despre planurile tale, si proiectele tale in TV, cu ce ne mai bucuri?

Am doua proiecte noi la care lucrez dar nu-mi place sa vorbesc pana cand nu este absolut totul gata, dar promit ca o sa va anunt.  

Si te rog sa imi spui cand te vedem la TV!?

Ma puteti vedea zilnic la jurnalele de stiri de la orele 13 si 17, emisiunea „Lifestyle Sibian” vineri si duminica la ora 21:30,”Before & After” la ora 10:30, sambata, „I love shopping” in fiecare sambata la 19: 30, „Nunta de la A la Z”  sambata la ora 18, „Scoala mea” tot sambata la ora 14: 30, „Prezenta obligatorie” in fiecare duminica, live de la ora 14:30.

Pe final vreau sa te intreb cu ti s-a parut acest mic interviu?

  Acest interviu a fost pentru mine o mare onoare si emotionant totodata . Nu cred ca sunt atat de importanta insa iti multumesc mult pentru aprecieri si pentru ca te-ai gandit la mine.
 Multumesc din suflet ca ti-ai facut timp sa raspunzi fiecarei intrebari in parte! Si ca ai considerat important acest mic interviu pentru tine si ca i-ai acordat atentie! Vreau sa iti urez mult succes in tot ceea ce ti-ai propus si impliniri pe toate planurile!

joi, 6 mai 2010

Rihanna: Videoclip Nou "Te amo"

Dupa ce a stat cateva saptamani pe primul loc in Top Billboard cu "Rude Boy" si pregatindu-se pentru turneul "The Last Girl On Earth", frumoasa Rihanna isi face timp pentru a filma un nou videoclip  pentru piesa "Te Amo", aceasta piesa este prima piesa ce a fost scapata pe net inainte de lansarea albumului "Rated R"! Ce mai stiu este faptul ca aceasta piesa a fost declarata de catre casa de discuri ce o reprezinta pe Riri ca fiind ultimul single ce o sa fie promovat insa s-a luat o alta hotarare iar piesa ce o sa fie promavata ultima de pe album este "Rockstar101"! Videoclipul este filmat in Franta la Castelul Vigny si ca in videoclip apare supermodelul Laetitia Casta, regia clipului ii apartine lui Anthony Mandler artista a mai colaborat cu el pentru videoclipurile pieselor "Disturbia" si "Russian Roulette"! Nu pot spune nimic despre actiunea videoclipului pentru ca totul pare sa se invarta intr-o secretomanie incredibila, pe site-ul oficial al artistei nici nu se pomeneste despre asta! In una din poze Rihanna apare intr-o rochie de primavara cu tenta floarala, ceea ce este nou pentru ca artista luase o atitudine mai dark sau mai excentrica! Asadar asteptam clipul celei de-al cincelea single de pe albumul "Rated R" marca Rihanna!