Merita Hotel Fm sa ne reprezinete la Eurovision Song Contest 2011?

duminică, 18 iulie 2010

Dana Nalbaru - Muzica Uneste Suflete...










Dragi prieteni, a trecut ceva vreme de la ultima postare, dar uite ca vin cu ceva extrem de frumos! Am bucuria de a va anunta ca frumoasa Dana Nalbaru, lanseaza un nou album intitulat "One Love" albumul contine 9 piese calde, ce vor fi lansate in aceasta vara!
Primul single este o balada absolut superba care ne rupe de biti care se aud peste tot in jurul nostru, si cum numai Dana o putea canta! Piesa se numeste atat de simplu... "LOVE"! Dana spune despre
 " Love, marcheaza schimbarea stilului cu care am fost obisnuita..."
Piesa dispune si de un videclip!
Artista apare cu un nou look si este la fel de frumoasa la fel de delicata si sincera! Pe site-ul oficial www.dananalbaru.ro suntem inampinati de un mesaj prin care emana foarte multa sinceritate   "Am invatat ca timiditatea se poate ascunde in spatele unui zambet si-am invatat sa-mi pun emotiile in cantec. Muzica este tratament pentru sufletul meu modelat de experienta anilor. Uneori e nevoie de mai mult timp ca sa iti gasesti drumul potrivit, neinfluentat de altii...am mers mult si reusitele mi-au incarcat bateriile de fiecare data si m-au “tinut” ca sa pot ajunge aici. Sunt un om implinit. O mama, o sotie, o femeie multumita de cariera pe care a ales s-o urmeze. Ma simt iubita de oamenii pe care-i iubesc si norocoasa in intreaga mea viata. Am ajuns, in sfarsit, la maturitate. Acesta este finalul cautarii mele si acum merg pe un drum lin, acum caci stiu cine sunt si ce vreau. Pot, in sfarsit, lasa tot ce m-a ranit in urma, acolo unde-i e locul si-mi pot striga fericirea. 
    Va dau putin din mine, din viata mea, prin muzica mea....sa ne uneasca sufletele." 
Cat despre videoclip stiu ca este regizat de sotul ei, actorul Dragos Bucur cu care a mai filmat pentru piesa "TU", videoclipul piesei "LOVE" este filmat alaturi de prieteni, clipul este filmat undeva in apropiere de Alexandria, s-a filmat o zi si apoi s-a refilmat dupa doua zile pentru ca nu s-a filmat refrenul!
Ce pot sa spun este  ca ma bucur enorm ca scriu despre artisti care conteaza si care fac muzica in adevaratul sens al cuvantului! 
 Felicitari Dana!