Merita Hotel Fm sa ne reprezinete la Eurovision Song Contest 2011?

duminică, 21 martie 2010

E.M.I.L "stiu ti se pare absurd..." Tour 2010! Sibiu!


Sa va spun cum a fost... asteptam concertul asta de luni de zile!
Sa va povestesc cum am ajuns aici!!!
Intrand pe site-ul lor am vazut ca au facut un top cu orasele in care s-ar putea sa cante, am facut campanie pe mess sa strang cat mai multe voturi pentru Sibiu! Am reusit sa strang ceva voturi... cam greu atunci cand vorbesti de niste oamneni speciali si deosebiti, interlocutorii sa se uite la tine ca boii la poarta noua! Asa ca trebuia sa ma descurc singur am luat mobilul in mana am intrat pe site si am mai dat un vot... apoi am zis sa vad ce poze mai au baietii pe site, cand ma duc inapoi la pagina de pornire HOPA, mai pot vota, mama, parca l-as fi prins pe Doamne-Doamne de picioare! Si am votat si am votat iar si iar ... pana am adus Sibiul pe locul 2 in top pe site! Apoi asteptam... si HOPA, se anunta turneul, mama, eram atat de fericit ... :X ! Am zis ca la asemenea eveniment trebuie sa arat un semn de multumire Trupei E.M.I.L si m-am hotarat sa imi personalizez un tricou! L-am facut, a iesit foarte fain... CLAR E CEL MAI FAIN TRICOU PE CARE IL AM!!! Urmarind pe Facebook concertele anterioare (poze) eram tot mai innebunit si asteptam cu greu! Ehh si a venit ziua concertului, imi pregateam haine, facusem dus, eram fericit, foarte fericit! Cand am realizat ca nu am cu ce sa ajung in Sibiu pentru ca eu de fapt stau in Saliste undeva la 20 si ceva de km de Sibiu! Ma apuca melancolia si ziua ce urma sa fie perfecta parea sa fie zdruncinata! Dar pana la urma am reusit sa imi conving unchiul cu 30 lei pt benzina sa ma duca la Sibiu! Am ajuns in Propaganda, locul evenimentului, multa lume... (eu nu am iesiri de genul asta ca nu am unde si nu am cu cine) ma asez la o masa, in fata mea erau 3 fete care m-au privit cam lung cand mi-am dat jos geaca si au vazut tricoul, in stanga niste pusti ce faceau galagie, jucau carti... Imi comand o bere si bag tigara, iar tigara, eram singur la masa (nu am avut cu cine sa merg, ca nimeni de la mine nu stie de E.M.I.L. Ma rog sormea mai lalaie cate odata; cand vorbesc de EI ma intreaba lumea "cine e ALA" e cam in zadar dar nu ma opresc niciodata sa povestesc despre cat de mult inseamna ei pt mine si cat de speciali sunt si cat m-a ajutat muzica lor sa trec peste faze nasoale!). Am fumat singur jumatate de pachet de tigari mai comand o bere, galagie mare se aglomerase si eu tot singur la masa ! Una din fete se ridicase sa mearga la baie pana la urma au mers doua si a mai ramas una... asa ca ma duc la ea sa intreb unde e baia s-a oferit sa vina sa imi arate:D :))! Cand ma intorc ma intreaba daca sunt singur si imi spune ca pot sa stau cu ele la masa, super fain, am acceptat si ne-am cunoscut! Sunt niste fete foarte de treaba, studente la jurnalism in Sibiu! Fac cum fac si ajung langa Gabi cu care vorbesc putin de tot, eram emotionat si aburit, m-am cam balbait:)); ma felicitase pentru tricou!

Apoi vine timpul concertului, de la masa am ajuzit primul acord!
M-am ridicat de la masa si m-am strecurat prin multimea de oamneni care erau vrajiti de sunet, setea de E.M.I.L ma ajuta sa ajung in primul rand si simteam sunetul in tot corpul, vibram, cantam, urlam, saream... Si nu credeam ca sunt la 30 de cm de E.M.I.L si visasem luni de zile la clipele astea :x:x:x ! La un moment dat, Stoi ma saluta si ma felicita pentru tricou, in timp ce se canta - a fost momentul in care ma simteam cel mai bine! Dansam cu ochii inchisi :x !

Ehh, concertul se terminase eram transpirat si fericit vocea se pierduse de la cat am cantat sau... ma rog Sorin a cantat, eu am urlat :P ! Ma duc la masa la fete si comand o bere, de fapt doua! Si emanam fericirea si incantarea concertului fata de fete... Ies pana afara si la un moment dat ma trage de maneca tipul ce filma (Gaftoni) mi-a luat interviu despre cum am facut cunostinta cu muzica E.M.I.L, ce melodii imi plac... (eram putin aburit ca bausem ceva) eram emotionat putin (nu aveam de unde sa stiu ca tipul avea sa aiba grija de mine ca de fratele lui;) ) ma duce sa ii cunosc pe baieti - stii cum eram mama,mama :x - am primit o bere de la Barbu si Stoi (cea mai buna bere pe care am baut-o) si apoi ma duce la Sorin (nu imi venea sa cred, ziceam ca visez, avand in vedere starea nu eram departe:)) ) in timp ce mai filmeaza vine cu intrebarea "Cu ce te duci acasa?" :)) Atunci realizasem ca nu am cu ce, dar nici nu conta ce simteam eu atunci nu pot sa descriu pentru ca a fost un sentiment unic :x !
Eram aburit si nu m-ai stiu care din ei mi-a zis ca atunci cand se uita la mine se vede la varsta mea : credeam ca numai eu faceam de-astea... Dar surpriza, uite ca nu-s singurul , asa au fost si EI :P !!!
Apoi tipul cu camera, Gaftoni ma invita sa merg la after party cu E.M.I.L in alt pub :x:x:x Mai, veneau una dupa alta si eram atat de fericit (v-am zis eram ca un frate pentru el sau el pt mine... :)) cert e ca printre ei eram "the orphan" :)) ) ! Le invitasem si pe fete cu mine, am mai stat, am mai baut ceva apoi am hotarat sa mergem, insa baietii nu erau gata asa ca stateam la iesire, eu pe jos si vine Stoi la noi, povestea cu fetele (eu pe jos zambeam in gol "un hipiot care zambeste" ) ... Ne-am intors la masa iar si am mai baut ceva bere si am hotarat sa mergem in localul unde avea sa fie after party E.M.I.L Cand ajung acolo ma suna tipul cu camera (big brother), am mers la ei, intre timp m-am pierdut de fete insa ce conta pentru mine era ca sunt cu E.M.I.L ! Ehh, am ramas doar noi in local am mancat pizza de la Sorin (iti dai seama ce buna a fost pizza:x:x:x) apoi se canta la chitara si era asa fain, se simtea naturaletea si hmmm :x:x:x atmosfera era calda si asa... ca intre prieteni, eu stateam ... ma gandeam ca daca cineva imi zicea ca o sa am astfel de ocazie nu credeam (si nici nu visam la ceea ce am avut parte in seara aia)!
E atat de placut sa vezi cum se manifesta dragostea pentru muzica si sa vezi cat de bine se completeaza oamnenii astia, sunt o familie! Clar! :) A fost foarte fain!

Apoi venise si vremea de plecare cand tot ce ma gandeam era ca o sa fac cunostinta cu o banca din gara :)) dar am primit propunerea de a dormi cu trupa (bine, era Gaftoni - big brother care nu ma scapa din ochi si avea grija sa fiu bine) :x eram acolo si nu imi venea sa cred ce mi se intampla! Am facut cunostinta cu patul (dar acolo am simtit o atmosfera ca in familie! Si in final adormisem, am dormit asa bine incat am avut impresia ca sunt acasa! Ne-am trezit si toata lumea ma saluta si sti cum e starea aia cand esti intr-un loc foarte tare dar te intrebi bai cum dracu de sunt aici?!?! Ehh asa m-am simtit eu ! :d Dar simteam ca sunt de-al casei ;) faza tare a fost cand Stoi a dat de mine si putin uimit de faptul ca am ramas cu ei, cu toate ca dormisem in aceeasi camera nu stia nimic:)) " Salut Cosmin ai ramas cu noi? ...lumea hahaia..." a fost tare ! Am iesit la o tigara si intre timp lumea pregatise masa, nu imi era foame insa trebuia sa pap si eu ceva, mai ales ca mancarea era pregatita de toata lumea si mirosea :x:x:x ! Asa ca am papat ... apoi am spalat vase, nu de alta dar am experienta :)) dupa care ne-am pregatit de plecare, ei la Cluj si eu spre casa.
Eram cu Gabi, Stoi, Blana sau Dub-V in masina si conducea Valentino Rudolf :):x schimbasem ceva vorbe cu Gabi care voia sa-i asigure pe ai mei ca am fost pe mani bune, si chiar am fost! M-au adus pana in fata portii unde am facut o poza (ce regret e ca nu mi-am dat seama sa ii invit inauntru sa faca cunostinta cu casa mea!) Si au plecat spre Cluj ! Am ramas incantat ca le-a placut zona oraselului meu! Asa ca le-am plasat invitatia la un gratar la vara:) (da baieti sunt sigur ca cititi si nu ma las pana nu va aduc la un gratar , ca am ramas dator!) ! Faza tare: intru pe poarta si tata nu zice nimic nimic ma priveste si ma intraba "de ce nu ai mai ramas 2 zile?" :)) ! Ce pot spune eu dupa tot ce a fost e ca 19-03-2010 a fost cea mai frumoasa zi, ziua in care idolii mei imi devenisera prieteni si in care eu am facut parte din familia lor!!

Si pentru asta vreau sa le multumesc !

RESPECT !

2 comentarii: